Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csokis-nutellás babka

120 perc
rafinált
átlagos
4 adag
Hozzávalók
  • 150 g Bake-Free kelt tészta lisztkeverék
  • 200 g Bake-Free piskóta lisztkeverék
  • 1 cs sütőpor
  • 150 g natúr joghurt
  • 35 g Dia Wellness 1:4 édesítő
  • 170 g langyos víz
  • Csipet só
  • 1 ek rumaroma
  • 3 dkg olvasztott vaj
  • 30 g kakaópor
  • Nutella
  • 35 g étcsokoládé

Elkészítés

  1. Keverjük össze a tészta hozzávalóit és pihentessük kicsit. Száraz felületen nyújtsuk vékony téglalapra a tésztát, és vékonyan kenjük meg az olvasztott vajjal, majd szórjuk rá a kakaóport, majd vékonyan kenjük rá a nutellát és a végén reszelt étcsokoládéval szórjuk meg az egészet. Végezetül tekerjük fel a hosszabbik oldala felől. Hosszában vágjuk ketté, és a közepétől indulva tekerjük össze a két részt. Tegyük sütőpapírral bélelt tepsibe és 180 fokon előmelegített sütőben süssük készre körülbelül 55 perc alatt alsó-felső sütéssel.

Ezek is érdekelhetnek

Friss