A csőben sült húsos kukszkuszhoz a hagymát a fokhagymával apróra vágjuk, és forró zsiradékban lepirítjuk. Hozzáadjuk a húst, és fehéredésig pirítjuk, majd sózzuk, paprikával meghintjük, egy kevés vízzel felengedjük, és készre főzzük.
A zöldségeket, rövid ideig, forró, enyhén sós vízben roppanósra főzzük, és leszűrjük.
A kuszkuszta csomagoláson leírtak alapján elkészítjük. (Amennyiben nincs rajta, akkor lábosba tesszük a kuszkuszt. Egy másik edényben sós vizet forralunk, és ráöntjük a kuszkuszra, majd lefedjük. Fontos, hogy a víz kb. fél centire lepje el, és időnként kavarjuk át.)
A tejbe zabpehelylisztet keverünk, hozzáadunk 3-4 ek. tejfölt, majd hozzákeverjük a kuszkuszt és a zöldséget.
A ragut a vajjal kikent tepsibe öntjük, a tetejét megkenjük a maradék tejföllel, megszórjuk a reszelt sajttal, és 180-190 fokra előmelegített sütőbe toljuk. Aranybarnára sütjük.
Ezt a nagyon finom ételt gyorsan el lehet készíteni és nagyon finom !!Nagy sikert aratott a családom imádta ! :) Tepsi méret 30x24
- Zsanette íz világ Gastro&Konyhája
Ezek is érdekelhetnek
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!