hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csirkeszárny boros sajtbundában

MME MME
4.4/5
45 perc
bonyolult
olcsó

Elkészítés

Előkészítése: a csirkeszárnyakat kettévágom, a szárnyvégeket félreteszem (később levesbe főzöm). Meghintem ételízesítővel és lisztbe mártom. A tojást habosra keverem a borral, hozzáadom a megmaradt lisztet, sajtot, ételízesítőt, borsot, petrezselyemzöldet, zúzott fokhagymát. A tésztának palacsintamassza sűrűségűnek kell lennie.

: a lisztes szárnyakat a tésztába forgatom, és bő, forró olajban mindkét oldalán pirosra sütöm. A felesleges olajat lecsöpögtetem, és tetszés szerinti körettel, salátával kínálom.

Ezek is érdekelhetnek