hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Meglepő, milyen ételekkel tömte magát Grace Kelly, a színésznőből lett hercegnő

default user icon
MME
Grace Kelly, a színésznőből lett hercegnő egy ételről azután sem tudott lemondani, hogy hátrahagyva az álomgyárat, Európába költözött.

Nem is olyan régen írtuk meg, hogy Vilmos és Harry herceg imádtak gyorséttermi ételt enni , amikor gyerekek voltak. És bár a palotában nem mindenki nézte ezt jó szemmel, Diana gyakran engedte meg nekik, hogy bekapjanak egy-egy hamburgert. Nem volt ezzel másképp Grace Kelly sem.

A  színésznőről az a hír járta, hogy minden hétköznap hajnal ötkor kelt, miatta soha nem kellett forgatást leállítani, és a munka végeztével szívesen bekapott egy hamburgert, vagy sajtburgert. Nos, az amerikai Grace Kelly még azután is ragaszkodott a kedvenc sajtburgeréhez, hogy 1956. április 18-án összeházasodott III. Rainer monacói uralkodó herceggel és Európába költözött. 

Ami egyébként az esküvőt illeti, nos a herceg és neje, valamint a meghívott 600 vendég nem kiszáradt csirkemellel tömte a bendőjét. Kaviárból és rákból készült fogások, füstölt lazacos falatkákból,  méregdrága pezsgők és egy hatemeletes, 90 kilós esküvői tortából falatozhattak. A tortát sokáig kulináris remekműnek tartották, ami a vőlegénynél és a menyasszonynál is magasabb volt. Az első emeletet cukorból faragták ki a Hercegi Palota formájára. De megjelent a cukrászsüteményen a hercegi korona is. 

8 VILÁGSZTÁR ELÁRULTA, MI A KEDVENC ÉTELE

EZEK VOLTAK PETŐFI SÁNDOR KEDVENC ÉTELEI


Ezek is érdekelhetnek

Friss