Elkészítés: A sütőt előmelegítjük 180 fokra. A laphoz a tojásokat a cukorral, a sóval és 1 evőkanál vízzel alaposan felverjük (8 perc), majd beleszitáljuk a sütőporos lisztet. Jól összekeverjük, majd egy olajjal vékonyan kikent tortaforma aljába simítjuk. 180 fokon aranyra sütjük (kb 15-20 perc, tűpróba).
A tejszínbe habverővel belekeverjük a joghurtot és a citrom levét. Ettől besűrűsödik a tejszín, és egy ízes, kenhető masszát kapunk. Belekeverjük a gyümölcsöket, de anélkül is finom.
A krémet kihűlt lapra kenjük majd behűtjük, és kész.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre