Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kínos ügy: Jennifer Aniston egészségre káros étrend-kiegészítőt népszerűsített

default user icon
MME
A Jóbarátok népszerű színésznője gyakran osztja meg követőivel a közösségi felületein trükkjeit, amiknek tökéletes bőrét és alakját köszönheti. Így tett kedvenc étrend-kiegészítő termékével is, amiről azonban nemrég kiderült, hogy káros az egészségre.

Jennifer Aniston mellett Kim Kardashian testvére, a modell Kourtney is promotálta a követői körében azt az étrend-kiegészítőt, amelyet minőségbiztosítási és egészségügyi okokból visszahívott az amerikai élelmiszer- és gyógyszerügyi hatóság. A probléma több mint 59 ezer forgalomba hozott dobozt érinthet, ezeket haladéktalanul levették a boltok polcairól.

A Vital Proteins Collagen Peptides néven forgalmazott termék apró műanyagdarabokat tartalmazhat ˗ állapított meg a hatóság. A termékvisszahívást még 2023. április 21-én elrendelték, ám az 54 éves színésznő még május 9-én is megosztott egy vicces videót az Instagram-oldalán – amiről mi is beszámoltunk korábban ˗, amelyben láthattuk, ahogy a kávéjához keveri a kollagénes italport.

 

Az egyelőre nem tisztázott, hogy a színésznő tudott-e a termékvisszahívásról a terméket népszerűsítő kávés videó készültekor, illetve nem tudni, hogy továbbra is együttműködik-e a céggel. Mindenesetre a termék hivatalos oldalán még mindig kreatív vezetőként szerepel Aniston neve.

(Borítókép: Shutterstock)

Ajánljuk még:

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss