Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kemény döntést hozott Borbás Marcsi: már másfél éve így él a gasztroangyal

default user icon
MME
A népszerű tévés műsorvezető, akit sokan egyszerűen csak a gasztroangyalként emlegetnek és műsoraival keresztül-kasul bejárta Magyarországot, az utóbbi időben az ideje java részét saját tanyáján, az Őrségben tölti, ahol gondosan neveli kertjében a különféle zöldségeket, gyümölcsöket.

Borbás Marcsi talán a legnagyobb sikereit a Gasztroangyal című országjáró gasztroműsorral érte el, melyben bemutatta az ország legszebb vidékeit, termelőit és azokat a gasztronómiai kincseket, melyeket érdemes ismerni és azokat a hagyományokat, melyeket ápolni kellene.

A gasztroangyal férjével az Őrségben található tanyájukon él, ahol állatokat tartanak, növényeket termesztenek és sokan irigylik Borbás Marcsi idilli kertjét, mely csak úgy dúskál a finom zöldségekben és gyümölcsökben.

"Minden reggelemet a kertben indítom, és amit aznap ad, az kerül az asztalra. Irdatlan mennyiségű zöldséget fogyasztunk, gyakran nem is bírjuk szusszal, de semmi nem megy pocsékba, mert ami megmarad, azt elajándékozom. Egyébként mindig igyekszem valami új ételt kitalálni, rögtönözni, és ami a legjobb, hogy a zöldségekkel nem lehet mellélőni. Ízletesek, egészségesek és nem utolsósorban kalóriaszegények" – mesélte a Meglepetésnek Borbás Marcsi, aki másfél évvel ezelőtt kiiktatott valamit az életéből.

"Bár tíz éve tartom a formámat, az utóbbi időben mégis felszaladt rám néhány kiló. Mi tagadás, a kenyérsütés nem éppen a legdiétásabb hobbi, úgyhogy másfél évvel ezelőtt elbúcsúztam a péklapáttól, mert muszáj volt egy kicsit visszafognom a kalóriafogyasztást. Igaz, sosem leszek cérnaszál alkat, nem is szeretnék az lenni, ki vagyok békülve a külsőmmel, de az elkövetkező tíz évben is szeretném magam jól érezni a bőrömben, ezért pedig olykor áldozatokat kell hozni. Most a kenyér bánta, a kertem viszont nagyon hálás a plusz törődésért.”

Borítókép: Krisztics Barbara

Ezek is érdekelhetnek

Friss