Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Bélszíncsíkok főiskolások kedvére

30 perc
mester
költséges
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Hagymánkat finomra, húsunkat, gombánkat, sonkánkat metéltre vágjuk.

Megkeressük jól bejáratott teflonserpenyőnket, kevés olajat öntünk bele, beledobjuk a vöröshagymát és a bélszínt. Pár percig pirítjuk, majd hozzáadjuk a gombát, sózzuk és borsozzuk. Addig pirítjuk-pároljuk, míg a gomba roppanós nem lesz, akkor nyakon öntjük a brandyvel hígított alkohollal, meggyújtjuk, majd lángjaink hamvadtával az előmelegített burgundi mártásba belekeverjük a sonkát, ráöntjük a húsra, összerottyantjuk, és már mehet is az asztalra.

Körítsük némi krokettel és tetemes mennyiségű testes vörösborral.

Ezek is érdekelhetnek