Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Elképesztő fényűzés lesz Brooklyn Beckham esküvőjén - ennyit tudunk a menüről és a vendégekről!

default user icon
MME
Hamarosan újabb, grandiózusnak ígérkező celeb-esküvőt ütnek nyélbe: Beckhamék legidősebb gyermeke, Brooklyn, most hétvégén megnősül. Menyasszonya, Nicola Peltz színésznő és modell egy dollármilliárdos amerikai üzletember lánya, így talán nem meglepő, ha az esküvő várható költségeit nagyjából 3 millió fontra, vagyis körülbelül 1,3 milliárd forintra becsülik, és az eseményre számos híresség, köztük Harry herceg és felesége Meghan Markle is várhatók.

Az idei szezon esküvője, úgy tűnik, megérkezett: Victoria és David Beckham elsőszülött fia, Brooklyn április 9-én feleségül veszi menyasszonyát, Nicola Peltz amerikai színésznőt, akit 2020 tavaszán jegyzett el. Az esküvő Peltzék floriadai, 4000 négyzetméteres tengerparti birtokán lesz, és hatalmas fényűzés várható.

A pénz egyik családnak sem akadály, bár a Beckham házaspár 380 millió fontos együttes vagyona szinte eltörpül a másik örömapa, Nelson Peltz 1,3 milliárd fontos vagyona mellett. 

Mi lesz a menü?

Az esküvői vacsoráról egyelőre annyit tudni, hogy Beckhamék tervei szerint, közeli jó barátjuk Gordon Ramsay sztárséf felügyeli az ételeket, az italokat és a felszolgálást is. 

A tortáról sem tudunk többet és biztosabbat, csak annyit, hogy egy klasszikus vörös bársony torta, az a bizonyos red velvet cake, ami nélkül nincs is esküvő Amerikában, biztosan lesz, mert az vőlegény egyik kedvenc süteménye.

A-listás Sztárok és egy hercegi pár

Az esküvőre várt vendégek sora igen impozáns: Eva Longoria színésznő, aki a Beckham család közeli barátja, Victoria egyik legjobb barátnője, és kislányának keresztanyja, biztosan ott lesz, ahogy Mel B, a Spice Girls együttes tagja is biztosra ígérte magát egy interjúban. A zenét - legalább is egy szett erejéig - nem kisebb zeneipari óriás szolgáltatja majd, mint Snoop Dog, a hip-hop császár, aki nagyon jó barátja David Beckhamnek.

 

Az est sztárvendégeiről a reflektorfényt azonban könnyedén elveheti egy hercegi pár: az esküvőre várják ugyanis Harry herceget és feleségét, Meghan Markle-t akik köztudottan jó kapcsolatot ápolnak a Beckhamekkel, olyannyira, hogy David és Victoria is hivatalosak voltak a pár 2018-as esküvőjére.

A nagy eseményre tehát 2022 április 9-én kerül sor, remélhetőleg nem a média teljes kizárásával, Instagram- és Facebook tilalommal, hogy mi, egyszerű, földi halandók is bepillantást nyerhessünk abba, hogy néz ki egy igazi, mesebeli álomesküvő!

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek