Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Elolvadtuk! Ilyen, amikor uzsonnát készít David Beckam a lányának, Harpernek

default user icon
MME
Victoria Beckham sosem hagy egyetlen ziccert sem, amikor férje atyai erényeit sztárolhatja. Ezúttal arról készített egy rövid Insta storyt, ahogy David Beckham a kislányuknak, Harper Sevennek készített tízórait - nem is akármit!

David Beckham és a lánya között láthatóan nagyon szoros, szeretetteli a kapcsolat, gyakran lepik meg egymást apróságokkal, és mivel Harper nagyon szeret a konyhában szorgoskodni, ezért apukája gyakran valami kajakülönlegességgel örvendezteti meg legkisebb szeme fényét. Például van, hogy ő pakolja meg a gyerek uzsonnásdobozát, ami legutóbb így nézett ki:

"Amikor Apa készíti Harper uzsonnáját" - írta Victoria Beckham a tegnapi Insta story-jához, amiben csupán a sztárfocista pompásra tetovált, de összetéveszthetetlen keze látható, ahogy egy sonkás-uborkás szendvicset rak össze épp, majd késsel egy szív alakot farag belőle. 

Legutóbb, amikor ez történt, Victoria úgy érezte, alulmaradt a "ki a jobb szülő"-versenyben, mert a férje egy csodálatos alma-kompozíciót csomagolta be kislányuknak a születésnapján, és szégyenkezésbe csomagolt büszkeséggel osztotta meg az erről készült fotóját.

Ha a külcsínre nem is ad annyira, Victoriaarra nagyon odafigyel, hogy a gyerekei egészségen étkezzenek. Korábban arról is posztolt, hogy az általa csak green monsternek, azaz zöld szörnynek becézett itallal próbálja felturbózni Brooklynt, Romeót, Cruzt és Harpert. Az zöld szörny pedig nem más, mint a zöld smoothie, ami csupa egészséges, ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag összetevőkből áll.

ILYEN CUKI TÍZÓRAIT KÉSZÍTETT DAVID BECKHAM A KISLÁNYÁNAK >>> 

 

EZZEL A ZÖLD SZÖRNNYEL ETETI GYEREKEIT VICTORIA BECKHAM >>> 

 

BECKHAMÉK KISLÁNYÁNAK FŐZŐS FOTÓJÁTÓL ELOLVADUNK >>> 

Ezek is érdekelhetnek