Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Árstop: döbbenet, mennyi termék árát fagyasztja be a Penny

default user icon
MME
Elképesztő lépésre szánta el magát a PENNY áruházlánc, a vásárlók garantáltan boldogok lesznek! Lássuk, mit lép erre a Lidl, az Aldi és a Spar, ha hasonló akciót szerveznek, azzal mindenki jól jár.

Elképesztő húzással él a PENNY diszkontlánc! Árstopot hirdet egészen év végéig: 250 termék árát fagyasztja be hűségprogramjuk résztvevőinek.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy az árstopos termékek október 15-én érvényes fogyasztói árai - a hűségkártya használata esetén - 2022. december 31-ig változatlanok maradnak.

A boltlánc július végén hirdette meg a hűségprogramjában résztvevő vásárlói számára pénztárcakímélő árstopját, először 200 árucikkre vonatkozóan. Most ezt újabb 50 termékkel kibővítette, az akciót pedig egészen az év végéig meghosszabbította - írja a Pénzcentrum.hu.

Árstop a hűségprogram résztvevőinek

Az áruházlánc azzal magyarázta a lépést, hogy az a tapasztalatuk, a közelmúlt eseményei miatt a vevők számára a kiváló minőség mellett kiemelten fontosak a kedvező árak és az akciók, így hűségprogramjuk keretében szeretnék ezt megadni nekik.

A PENNY 2009 óta működő hűségprogramja az utóbbi időben jelentős átalakuláson ment keresztül. A nemrégiben bevezetett újításoknak köszönhetően a vásárlók számára a hűségkártya immár nemcsak plasztik, hanem digitális formában – az ott megjelenő kuponokkal együtt –, okostelefonos applikáción keresztül is elérhető. Fontos kiemelni, hogy a korábban már kiváltott plasztik kártya digitalizálása is lehetséges, amely természetesen fizikai formájában továbbra is használható.

Jelenlegi hatósági áras termékek

Most már csak arra vagyunk kíváncsiak, mit lép erre a konkurencia, ha a Lidl, az Aldi, az Auchan, a Tesco és a Spar is bevezetne hasonló akciót, azzal hatalmas terhet vennének le a vásárlók válláról.

Szintén az idei év végéig tart egyébként az árstop az alapvető élelmiszerekre, így december 31-ig minden üzletben fix áron vásárolhatunk kristálycukrot,  búzafinomlisztet, finomított napraforgó-étolajat, házi sertéscombot, csirkemellet, csirke far-hátat, csirkeszárnyvéget és ultramagas hőmérsékleten hőkezelt, 2,8% zsírtartalmú tehéntejet.

Még több érdekesség az árstopról:

Ezek is érdekelhetnek