Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Beszólt a magyar Aldi a Lidlnek: Facebookon üzent riválisának a diszkontlánc

Alig pár évvel ezelőtt hatalmas divatja volt annak, hogy az ismert márkák egymásnak üzengettek a Facebookon. Rengeteg mulatságos poszt és komment született ebből, melyet most az Aldi úgy tűnik, megpróbál feléleszteni!

A karácsonyi boltzár forró téma volt az elmúlt hetekben, és naponta érkeztek az újabb hírek arról, hogy melyik bolt tart nyitva vagy zár be december 24-én. A sort a Lidl kezdte, ám több konkurens kiskereskedelmi cég, köztük az Aldi, nem csatlakozott a meghosszabbított karácsonyi boltzárhoz.

Az Aldi december 24-én déli 12 óráig nyitva tart és különleges halakcióval is várják a vásárlókat. Ennek kapcsán tett ki a cég magyar Facebook-oldala egy posztot, melybe beleszőttek egy utalást és egy üzenetet a szenteste napján zárva tartó konkurensnek, a Lidlnek.

"Karácsony közeledtével ne legyünk szálka egymás szemében! Mindenkit várunk december 24-én is, ha csak egy Lidl bit" – írják az Aldi Facebook-oldalán. A "Lidl bit" a "little bit", magyarul "kicsit, kicsikét" szójátékos átalakítása és egyúttal pici üzenet is a konkurens német diszkontláncnak.

Kíváncsian várjuk, mit reagál rá a Lidl, és érkezik-e valamilyen szellemes riposzt.

Borítókép: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek

Friss