Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ez a legfinomabb gombapaprikás galuskával, aminek szaftját kenyérrel is tunkolhatod

Kiváló ebédet varázsolhatsz rövid időn belül, ha a következő receptet használod. A gombapaprikás galuskával nem csak vasárnapi kaja lehet, simán beilleszthető a hétköznapokba is. Elkészítése egyáltalán nem mondható bonyolultnak, de még időigényesnek sem. Ha jó barátságot ápolsz a gombával, akkor ez a te kajád!

Nem mozogsz magabiztosan a gombás ételek világában, ám annál jobban szereted ezt az isteni alapanyagot? Akkor a következő gombapaprikásunk egy kis galuskával megspékelve garantáltan az egyik nagy kedvenced lesz. A szaftja sűrű, szóval akár egy szelet kenyérrel is nekiláthatsz a tunkolásnak. Mire vársz még? Irány a piac, és szerezd be a hozzávalókat! 

Hozzávalók:

Hozzávalók a paprikáshoz:

  • 20 dkg csiperke gomba
  • 20 dkg laskagomba
  • 2 fej vöröshagyma
  • 3 ek zsír
  • 1 ek pirospaprika
  • 1 kiskanál csípős paprika
  • 1 kiskanál füstölt paprika
  • 1 kiskanál őrölt kömény
  • bors
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 ek finomliszt
  • 2 dl tejföl

Hozzávalók a galuskához:

  • 30 dkg liszt
  • 2 db tojás

A GOMBAPAPRIKÁS PONTOS RECEPTJÉT GALUSKÁVAL ITT TALÁLOD >>>

 

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss