Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ilyen volt a 4. gasztroblogger fesztivál - ő kapta a Mindmegette különdíját!

default user icon
MME
Idén 4. alkalommal rendezték meg a Gasztroblogger Fesztivált, ezúttal a Mentes Feszttel karöltve, így a bloggereknek mentes falatokkal kellett készülni a versenyre. A szakmai zsűri végül sós és édes kategóriában hirdetett nyertest, és a gazdára talált a Mindmegette.hu különdíja is.

A találkozón kiállító gasztrobloggerek közül 32-en nevezték be a valamilyen mentes (cukor-, glutén, tej- és laktózmentes) kreációikat a versenyre.

 A szakmai zsűri - Segal Viktor, chef, gasztronómiai tanácsadó; Faragó Fatime, a  Mentes Fesztivál főszervezője, Mentes Cukrászüzem vezető termékfejlesztő, Böröcz Zsófia, gasztromentor, a N'iceroll tulajdonosa; Bak Lászlóné Zsuzsanna, mestercukrász, üzemvezető; Takács 'Taki' Gergely, Zabáljcsak tulajdonos és Somogyi Bea, a Mindmegette.hu produkciós szerkesztője - végül sós és édes kategóriában hirdetett nyertest.

Sós kategória nyertes: Műkedvelő Hedonista - sült fava babkrém garnélával, tőkehal saláta, mogyorószószos garnéla

Édes kategória nyertes: Dolce far niente / Édes semmittevés - Máktorta lemoncurd

A Mindmegette különdíját végül Bodolai Mirtill, Mentesen édesebb almás pitéje kapta - szívből gratulálunk!

Ezek is érdekelhetnek

Friss