Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Teszt! Iható 2 in 1 kávét kerestünk

A 2 in 1 kávék nem tartalmaznak cukrot. Leginkább ez a lényeges különbség a 3 in 1 verziókhoz képest. Ez előny azoknak, akik kávé nélkül nem tudják elképzelni az életet, de a cukrot szeretnék kizárni életükből.

Furcsa, de ezekből annyira nincs elárasztva a piac, a nagyobb boltokat bejárva mindösszesen 9 különböző terméket sikerült levadásznunk. Elkészítésük során görcsösen figyeltük, hogy egyetlen csepp vízzel se legyen több a csészében az előírtnál. A vezérelv az volt, hogy egyiket sem édesítjük, önmagában teszteljük őket, hogy megmutassák igazi arcukat.

ÉTTEREMTESZTEK >>> 
Belmont

Illatra bíztató, mivel karakteres pörköltkávé-aroma árad belőle. Oldódni könnyen tud, pár keveréssel homogénné vált. Kóstolva is marad a kellemes irány, semmi arcrángató mellékíz nincs benne. Egyetlen dolog, amin változtatnánk rajta, hogy az íze tovább kitartson.

Adatok: 14 gramm, kávékivonat 11%

TESZT! VAN JOBB 3 IN 1 KÁVÉ, MINT A NESCAFÉ? >>> 
Casa Blanca

Illatra ez is pörköltnek hat, annyi trükkel, hogy nem kávét sejtünk mögötte, hanem egy fél pár gumizoknit. Kóstolva tudjuk meg igazán, hogy mi az a pokol. Nem nagyon lehet ragozni, kegyetlenül keserű az íze, de amúgy az egész förtelmes, ahogy van. Sokadik másodperccel kóstolás után is könyörgünk a halálért.

Adatok: 14 gramm, kávékivonat 15,5%

ERITRIT, XILIT, FRUKTÓZ ÉS STEVIA - VÉGIGKÓSTOLTUK ÉS TESZTELTÜK A CUKORPÓTLÓKAT >>> 
Mokate

Picit pörkölt, picit tejes illatot ereget magából. A felszínét csodálva látjuk, hogy a tejpor szépen felúszott a tetejére. A kávé íze megvan, de nem veszettül hivalkodó. Utóízében egy pillanatra megjelenik a kesernyés irány, de pár pillanat alatt eltűnik.

Adatok: 14 gramm, kávékivonat 15%

TESZTELTÜK, HOGY MELYIK A LEGJOBB KAKAÓS NÁPOLYI! MEGINT EGY SAJÁTMÁRKÁS NYERT >>> 
Jacobs

A illata tökéletes. Elsőre aligha mondanánk meg róla, hogy 2 az 1-ben termékkel van dolgunk. A felszínén egészen vastag hab képződik, ami előszeretettel akad meg a bajszunkon. Kóstolva egészen más, mint az eddigiek, ez mintha picit édesítve lenne. Mellé becsatlakozik egy karamellizált ízvilág is, egészen érdekes.

Adatok: 14 gramm, instant kávé 9,9%, tejpor 15%

KAKAÓTESZT: MEGLEPŐ, DE KÉT TERMÉK IS VERI A NYUSZIS KLASSZIKUST! >>> 
Cafetero

Illatában találunk egy rejtélyes vaníliás beütést, amit nehéz megmagyarázni elsőre. Felszínére hártyavékonyan krémréteg képződik a tejportól. Kóstolva minden reményünket feladhatjuk, egészen kegyetlen ez is. Vizes érzetet kelt az első pillanattól kezdve, amihez egy vacak műanyag íz csatlakozik be a kávé helyett. Kesernyés is utóízében, szóval minden adott a szenvedéshez.

Adatok: 14 gramm, kávékivonat 8%, gabonakávé 5%

TESZTELTÜK A CITROMOS ÁSVÁNYVIZEKET: TALÁLTUNK KÉT IGAZÁN JÓT! >>> 
Nescafe

Az illata enyhén kávés, annyira nem meggyőző azért. A felszíne olyan lesz 1-2 perc pihenés után, mintha mákkal szórták volna meg. Kóstolva megérkezik a kávés beütés, de nem találjuk benne a fene nagy határozottságot, mintha kicsit hígította volna valaki a csomagolásban. Kicsit kesernyés csak, így akik a lágyabb kávékat szeretik, azoknak tetszhet.

Adatok: 8 gramm, azonnal oldódó kávé 25%

TESZT: TALÁLTUNK KÉT IGAZÁN JÓ JEGESKÁVÉT! >>> 
Monte Santos

Az illata alapján lehetne bármi. A kávés élményt akkor tapasztaljuk meg, ha szimatolás közben véletlenül felszívunk egy cseppet belőle. A felszínére félujjnyi hab képződik, aminek színe nem túlságosan bíztató. Kóstolva szerencsére nagy fájdalmat nem okoz, de ezzel egy időben az is elmondható, hogy pozitívum sincs. Semleges.

Adatok: 14 gramm, kávékivonat 15%

KÓLATESZT! KIPRÓBÁLTUK A TIKKADT SZÖCSKÉT, ÉS MEGTALÁLTUK A COCA-COLA VETÉLYTÁRSÁT >>> 
Spar

Gyér pörköltség üti fel fejét, ha megillatozzuk. Színe alapján nem feltétlen sorolnánk azonnal a kávék közé, meglepően világos árnyalatban úszik. Kóstolva semmi kirívó dologgal nem találkozunk, lágyan ellötyög. Olyan, mintha átment volna egy csillapító rendszeren, és csak másnaposok vagy hiperérzékenyek számára elfogadható kávé maradt volna belőle.

Adatok: 14 gramm, instant kávé 15,5%, kávéfehérítő 76%

VAN OLYAN MOGYORÓKRÉM, AMI KÉPES LENYOMNI A NUTELLÁT? TESZTELTÜK! >>> 
Tesco

Az illata már félig gyilkos. Érezzük benne az égetett bakelit lágy aromáját, ami egyre intenzívebb, ha közeledünk hozzá. A felszínén mintha lenne egy mágnes, ami a tejport magába szippantja, kicsit bizarr. Amikor szánkhoz ér, akkor bánjuk meg csak igazán az egészet. Vizezett, rémes ízvilág, amiben a kávé legjobb indulattal is alig található. Savanykás mindvégig, és sajnos csak lassan óhajt távozni szánkból.

Adatok: 14 gramm, kávékivonat 13%, krémpor 66%

TESZT! SOKAT BUKTUNK VOLNA, HA FOGADUNK A LEGJOBB ROPIRA >>> 
Ítélet

Azok, akik cukor vagy édesítő nélkül elviselhetetlennek érzik a kávét, kerüljék el a 2 az 1-bent. A bátor maradék, ha ilyen megoldásra szorul, akkor a Jacobs és Belmont márkákat keresse, ezeknél egészen pozitív végeredmény született. Egy lépéssel mögöttük a Mokate még az elfogadható kategóriába sorolandó.

A híres Nescafe annyira nem volt meggyőző, hogy ebben a mezőnyben felférjen a dobogóra. Abban az esetben, ha kéretlen vendégünk akad, akkor a Cafatero, Tesco, Casa Blanca remek hármasa közül válasszunk. Miután ezeket valaki megkóstolja, biztosan újragondolja az életét.

Toplista:

1. Jacobs
2. Belmont
3. Mokate
4. Nescafe
5. Spar
6. Monte Santos
7. Cafetero
8. Tesco
9. Casa blanca

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss