Elkészítés: A szalonnát apróra vágjuk, zsírját kisütjük. A szalonnát kiszedjük, a zsíron megpároljuk a hagymát. Rádobjuk a csíkokra vágott pulykamellett, megpirítjuk. Sózzuk, borsozuk, pici majorannát szórunk rá. Kevés vizet adunk hozzá, puhára pároljuk, és újra zsírjára sütjük. Tejfölös habarást készítünk, amelybe kiskanálnyi mustárt keverünk, majd a húsra öntjük. Teszünk bele 1 babérlevelet, apróra vágott petrezselymet és összefőzzük.
Kellemesen savanykás ízű étel. Aki szereti, tehet bele pár csepp ecetet vagy citromlevet is.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre