Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Zöldséges-gombás pulykaragu

MME MME
1/5
45 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A vöröshagymát apróra vágva kevés olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a csíkokra vágott pulykát. Kicsit átforgatjuk az olajos hagymával, kevés vízzel felengedjük, hozzáadjuk a
zöldborsót, a gombát és a kockára vágott sárgarépát. Ezután ízlés szerint fűszerezzük.

Amikor a hús és a zöldségek megpuhultak, 1 púpozott evőkanál étkezési keményítőt kevés vízzel elkeverünk, és a húsra öntjük, sűrűsödésig főzzük.

Penne tésztával tálaljuk, reszelt sajtot szórunk a tetejére.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek