Elkészítés: Egy fazékba fölteszem forrni a tésztavizet, közben előkészítem a zöldségeket. Felkockázom a hagymát, megpucolom a fokhagymát, a cukkinit fél vagy negyed karikákra vágom, a paprikát és a paradicsomot kicsi kockákra. Amikor a tésztát beleteszem a forró, sós vízbe, egy kis forrás után lefedem, és elzárom alatta a gázt. A hagymát olívaolajon megfuttatom, beleteszem a zöldségeket, a citrom reszelt héját és a levét is, megfűszerezem, és összepárolom - elég addig, amíg a tészta megpuhul. Egy-két kanál főzővizet a zöldségraguba teszek, aztán ráöntöm a leszűrt tésztára. Frissen aprított zöldfűszerekkel megszórom, sajttal tálalom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre