Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Vasárnap Super Bowl! Íme, három meccsnézős kaja, amivel várhatod a haverokat

default user icon
MME
Vasárnap, magyar idő szerint hétfőn 0 óra 30 perctől rendezik a profi amerikaifutball-liga (NFL) nagydöntőjét, az 58. Super Bowl-t. A San Francisco 49ers és a címvédő Kansas City Chiefs összecsapására hoztunk 3 olyan meccsnézős receptet, amivel nyugodt szívvel várhatod a haverokat.

Az NFL történetében eddig nyolc csapat tudta megismételni a nagydöntőben egy évvel korábbi sikerét, azonban 19 éve nem volt erre példa, ami a leghosszabb sorozat a Super Bowlok 1967 óta íródó történetében. Most ezt a bravúrt hajthatja végre a Kansas City Chiefs, amely öt éven belül negyedszer lép pályára a sportág legnagyobb színpadán. 

A Főnökök történetük negyedik végső sikerére hajtanak: 1970, 2020 és 2023 után emelhetnék magasba újra a Vince Lombardi-trófeát. Szóval bőven lesz  izgalom a tévé előtt szurkolva, közben pedig könnyen megéhezik az ember. Ezért most mutatunk 3 olyan meccsnézős receptet az alábbi videón, amit hamar elkészíthetsz és garantáltan sikere lesz.

Tuti, hogy be fog jönni a haveroknak is, hiszen egy jó BLT-szendvicsnek, vagy a szaftos csirkeszárnynak, esetleg egy frankó házi hot dognak nehéz ellenállni. Garantáljuk, hogy egy morzsa sem marad a tányéron, úgyhogy ha lehet, egyszerre többet készíts.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss