Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Vadon Janit disznóvágással búcsúztatták Balázsék – videó!

default user icon
MME
Balázsék szerdán stílusosan, egy disznóvágással egybekötött bulival búcsúztatták Vadon Janit, aki még a hónap elején jelentette be, hogy visszavonul a rádiózástól. Ez azt jelenti, hogy a legendás rádiós trió egy időre duóra csökken, ám azt, hogy ki lesz az utódja, még nem tudni. Azonban mielőtt végleg elbúcsúzott volna a reggeli adás oszlopos tagja, Sebestyén Balázs még egyszer táncba vitte. Szó szerint.

Egy hatalmas bulival egybekötött disznóvágással búcsúztatta Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és természetesen a teljes Rádió 1-es stáb Vadon Janit, aki mint derült égből villámcsapás jelentette be a hónap elején, hogy felhagy a rádiózással. A disznótort természetesen élőben közvetítették, így a hallgatók is elköszönhettek az közismert rádióstól. Úgy, ahogy tavaly, most sem volt hiány pálinkából és mulatósból, de hurkából és kolbászból is akadt bőven.

A hangulat szemmel láthatóan jó volt, ám a buli egy pontján felszínre törtek az érzelmek. Ugyanis Sebestyén Balázs gondolt egyet, és Máté Péter Egyszer véget ér című számára táncba vitte Janit. Ha még először viccnek is indult a keringő, jól látszik, hogy egy ponton mindketten elérzékenyültek.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Rádió 1 (@radio1hungary) által megosztott bejegyzés

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek