Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Újabb gyorséttermi botrány: vécéülőkén heverő sonka, megtaposott kiflik

default user icon
MME
Úgy kirúgta gyorséttermi dolgozóját a Subway, hogy a lába sem érte a földet. A férfi ugyanis gyomorforgató videókat készített magáról és a felhasznált élelmiszerekről az étteremben, amiket később fel is töltött az világhálóra.

Nem lenne meglepő, ha Jumanee Way már soha az életbe nem kapna munkát olyan helyen, ahol élelmiszerekkel kell dolgoznia. A Subway korábbi munkatársa olyan videókat osztott meg az interneten, amin például nyers húst tesz a vécéülőkére, a hűtőben tárolt italokba beleiszik, de arra is volt példa, hogy a lábával taposta meg az ételeket.

Mint kiderült, Way tisztában volt azzal, hogy tettéért bajba kerülhet, ám úgy volt vele, hogy minél nagyobb rizikót vállal a YouTube-ra és a többi más közösségi média felületekre feltöltött gusztustalanságaival, annál nagyobbat kaszálhat a nézettségek után.

Miután a gyorsétterem vezetősége is szembesült a felvételekkel, természetesen azonnal kirúgta a gyomorforgató módon viselkedő alkalmazottját, aki azóta is Instagram oldalán igyekszik bizonygatni, hogy az egészet megjátszotta - amit igen nehéz elhinni. 

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss