Kegyetlen bosszút állt a mekis dolgozó a bunkó vendégen

default user icon
MME
A McDonald’s egyik amerikai dolgozója videóra vette, hogyan szívatta meg a vele tapló módon viselkedő vendéget. Akciója igen népszerű lett a TikTokon, ugyanis már a 60 milliós nézettséget is bőven átlépte.

Az, hogy pontosan mi volt a vásárló bűne, nem derül ki a videóból, ám a karamella öntetes fagylaltra kihegyezett bosszú már annál inkább. Igaz, első ránézésre azt hinné az ember, hogy teljesen rendben van a desszert, pedig a tejszínhab tetejére a karamella helyett állagra és kinézetre is hasonlító édes-savanyú szósz került.

@mcdanksbitch

#comedy #mcdonalds #work #xyzbca

♬ jealous girl lana del rey - !marvete, the asgardian

Az egyelőre rejtély, hogy a bosszúból elbaltázott "finomságot" megkapta-e a vendég, az viszont már biztos, hogy az alkalmazottat tette miatt azonnal kirúgták az állásából. A videó alatt olvasható kommentek nagy százaléka egyébként az ex-mekisnek ad igazat. Ti mit gondoltok erről?

@mcdanksbitch

#mcdonalds #comedy #rip #fired #work #lmao

♬ INDUSTRY BABY - Lil Nas X & Jack Harlow

 

Nem olyan régen Magyarországon is volt egy hasonló eset. Egy budapesti McDonald'sban készítettek nyomorforgató videót arról, hogy az egyik alkalmazott a cipőjébe törli, majd a szendvicsbe teszi a sajtot, aztán a húst is megforgatja a földön.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss