hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Túrós nokedli szalonnával

45 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A nokedlihez a tojásokat beleütjük a lisztbe, sózzuk, és annyi vizet adunk hozzá, hogy gluska sűrűségű tésztát kapjunk. Forró, sós vízbe szaggatjuk, mikor elkészült, leszűrjük, és vízzel átöblítjük.

A leszűrt nokedlit összekeverjük kevés zsírral, tűzálló tálba halmozzuk. Összekeverjük a túróval, a felkockázott szalonnával, tetejére juhtúróval elkevert tejfölt kenünk.

Előmelegített 200 fokos sütőben 30 perc alatt ropogósra sül a teteje.

Megjegyzés



További receptek és fotók a Mandula konyhai kalandjai blogban! >>> - mandulakonyha

Ezek is érdekelhetnek

Friss