Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Bottyán Emese

Ötöddéves egyetemistaként is komoly kihívás a változatos és egészséges főzés. Ezzel kapcsolatos élményeimet, tapasztalataimat mesélem el hétről hétre a blogomban.


2015 óta tag

99 feltöltött recept

http://www.mindmegette.hu/olvasnivalok/mandula-konyhai-kalandjai-blog


Kedvencek

Étel: Jajj, ilyet ne kérdezzetek! Talán a gulyásleves, sütőtökkrémleves, túrógombóc, zöldborsó főzelék, reszelt túrós...

Séf: Sokat gondolkodtam, de azt hiszem a válasz egyértelmű: Lajos Mari. Meglátásom szerint ő volt az első, aki változást hozott az elszegényített magyarnak nevezett konyhába. Kifinomultsága, műveltsége, világlátottsága minden egyes receptjében visszaköszön. Gyakran merítek tőle.

Fűszer: fahéj

Alapanyag: sütőpor, vaníliás cukor, szárított élesztő - mindig betárazok belőlük, így semmilyen helyzetben nem érhet meglepetés - egy gyors lepényt bármikor össze tudok dobni.

Legnagyobb

Feltöltött receptjeim