Elkészítés: A húst alaposan megmosom, felkockázom, némi zsiradékon - egy olyan lábasban, amit később a sütőbe is be tudok tenni - fehéredésig pirítom, majd fedő alatt 10 percet főzöm, és ha kellően megpuhult, zsírjára sütöm.
Eközben a tésztát enyhén sós vízben kifőzöm.
A húshoz hozzáadom a tejszínt, a sajtokat, sózom, borsozom, és addig kavargatom, amíg a sajtok megolvadnak, majd hozzákeverem a tésztát, megszórom az aprított petrezselyemmel, a vékony karikára vágott újhagymával, összekeverem, és 180 fokra előmelegített sütőben 10 percet pirítom.
Jó étvágyat!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre