Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Az utolsó videó Berki Krisztiánról - búcsúzunk az elhunyt médiasztártól

default user icon
MME
Felfoghatatlan tragédia rázta meg az országot péntek reggel: 41 évesen elhunyt Berki Krisztián, médiasztár, az FTC korábbi vezérigazgatója. Utolsó nálunk forgatott videójával búcsúzunk tőle.

Péntek reggel érkezett a tragikus hír: 41 évesen elhunyt Berki Krisztián, médiasztár, az FTC korábbi vezérigazgatója. A hatóságok egyelőre nagyon kevés hivatalos információt osztottak meg az egész országot megrázó haláleset körülményeiről.

A rendőrség délelőtt megerősítette Berki Krisztián halálhírét, és közölték, hogy zajlik helyszínelés a híresség IX. kerületi lakásában. Azt azonban hamar leszögezték, hogy nem gyilkosság történt.

Berki Krisztián felesége, Berki Renáta nyilatkozott a Borsnak:

"Sajnos a hír igaz, Krisztián meghalt. Kérem az újságírókat, hogy a férjem kegyeleti jogait és a hozzátartozók mérhetetlen fájdalmát is tartsák tiszteletben. Az életemnél is jobban szerettem! Emma születése után ma este nyolc órakor mentünk volna először kettesben randizni. Ezt a randit már egy másik életben fogjuk megvalósítani. Mindennél jobban szerettük egymást, bármilyen hullámzó is volt a kapcsolatunk" - mondta a lapnak Berki Mazsi.

Búcsúzunk Berki Krisztiántól

Berki Krisztián közel egy éve járt a Mindmegette konyhájában, hogy egy főzős reklámvideót forgassunk vele -  mit tagadjuk: felejthetetlen délután volt. Ahogy később emlegettük: nem egy gasztrovideót, hanem a Berki-show egyik epizódját vettük fel. Krisztián ugyanis belépésekor azzal indított: már most tisztázzuk, hogy ő nem tud főzni. De semmi pánik, hozott magával valakit, aki viszont igen. Mindnyájan azt hittük, a feleségére gondol, akivel együtt érkeztek a stúdióba - de nem. "Engedjétek meg, hogy bemutassam Norbi barátom, a világ legjobb séfjét - ő fog főzni helyettem" - mondta, és maga mellé rántotta az addig szerényen a háttérben megbúvó fiatalembert. A stáb, főleg a videós-vágó kollégák sokkot kaptak: hogyan vágjuk majd úgy össze az anyagot, mintha Krisztián keze aprítaná olyan profin a hagymát a brassóihoz?! Természetesen Krisztiánnak, a sokat látott és tapasztalt médiasztárnak erre is volt javaslata: sehogy! És már jött is az indoklás: egyrészt senki ne akarjon többnek látszani, mint ami, a kamerák előtt sem, mindenki legyen önmaga! Másrészt: a tehetséget el kell ismerni. Ha valaki jó valamiben, azt közhírré kell tenni, a világnak meg kell mutatni. "Mutassuk végig csak Norbi kezét, vágjuk úgy meg, mintha én főznék, de a végén majd odapenderülök, és elmondom ezt a kamerának is! Nem akarom én átverni az embereket!

Ebbe belementünk. A forgatás kiváló hangulatban zajlott, Krisztián elmondta a bevezetőt, majd meglógott a konyhapult mögül. Mazsi végig a séf keze alá dolgozott, miközben Krisztián folyamatosan húzta a feleségét a kamera mögül - "hagyd dolgozni a mestert, Szívem, nehogy elrontsd" - közben megcsinált néhány Insta-sztorit és posztot. "A szponzoroknak muszáj, tudjátok" - aztán amikor kész volt az étel, belépett a színre, és elmondta a tehetségondozásról szóló nagymonológját, szelfizett a borsós brassóival és a nejével egy párat, csinált egy beharangozó videót is - majd snitt, viszlát, kösz mindent! És már ott sem volt. 

 

Tény, hogy Berki Krisztián személye markánsan megosztotta a közvéleményt, de tény az is, hogy ebben a minőségében maradandót alkotott: épp ezzel a bevállalós, nyers, a társadalmi konvenciókra fittyet hányó gátlástalanságával hívta fel magára a figyelmet, és véste be magát a köztudatba. Volt persze egy szolídabb énje is, de azt tényleg csak legközelebbi barátok és a családja ismerhették, a külvilág a közösségi médián keresztül legfeljebb csak morzsákat kaphatott az apa-Berkiből vagy a férj-Berkiből, de persze azok a posztok sem adták vissza a civil-Krisztiánt.

Ezen a forgatáson mi kaptunk némi ízelítőt belőle, és ennyi elég volt, hogy egy kicsit másképp nézzünk rá, mert nyilvánvalóvá vált: ez az egész csak showbiznisz, nem szabad komolyan venni.

Őszinte részvétünk az egész családnak!

Ezek is érdekelhetnek

Friss