Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tisztelt Partnereink, kedves Vásárlóink!

default user icon
MME
Cégünk, az Écsy Kft. közel 30 éve tevékenykedik a magyar piacon, 100% magyar tulajdonú családi vállalkozás vagyunk.

Cukrász, sütőipari és vendéglátóipari eszközöket, felszereléseket, kisgépeket forgalmazunk Nyugat- Európai beszállítóktól, s a rozsdamentes eszközök gyártatása, habverőfejek újrafűzetése hazai cégek, alvállalkozók segítségével történik. Professzionális minőséget forgalmazunk, nagy és széleskörű raktárkészlettel dolgozunk. Kis és nagykereskedelmi tevékenységet egyaránt folytatunk, igény esetén terméket logoztatunk

A 2022.03.22. és 2022.03.24. között rendezett SIRHA/ Bocuse d’Or kiállításon nem veszünk részt, viszont úgy döntöttünk igazi vásárt rendezünk telephelyünkön lévő boltunkban, a rendezvény ideje alatt.

A kedvezmény mértéke minden boltunkban történő személyes és online történt vásárlás, valamint rendelés esetén: -20% (2022.03.22 és 2022.03.24. között történő kiskereskedelmi vásárlásokra érvényes)

- sütőipari és díszítő eszközök a legegyszerűbb habzsáktól és csillagcsőtől kezdve, a cukrász vágó és szeletelőkéseken, habverőkön keresztül az Alphamix keverőgépekig, vagy a hőtárolós szállítódobozokig.

- rozsdamentes edények, lábasok, fandlik, üstök, akárcsak sütőtepsik, lemezek, tortakarikák és desszertgyűrűk is széles választékban állnak rendelkezésre.

 

- eredeti szilikonos sütőformáink, valamint tortaformáink, Silpat lapjaink közvetlenül a Silikomart Pavoni és Demarle cég gyárából érkeznek s segítségükkel a legkülönlegesebb francia desszertek, tükörglazúros torták is elkészíthetők. 

 


- ezúton hívjuk fel szíves figyelmüket arany/fekete aranykarton termékcsoportunkra; forgalmazunk aranykartonokat, füles és fül nélküli desszertalátéteket, peremes és nem peremes arany/fekete kartontálcákat, valamint hagyományos és mintás kapszlikat és fehér sütis és tortadobozokat is. 

 

Mintaboltunk címe: ÉCSY KFT, 1095 Budapest, Soroksári út 48, Hungária Malomudvar, 7-es épület

Nyitvatartás: hétfőtől csütörtökig 8.30-16.30, pénteken: 8.30-16.00.

A bolt megközelíthető autóval (parkolás megoldott az udvarban és adunk matricát a kihajtáshoz) valamint BKV-val is könnyedén -térkép itt >>> 

Szeretettel várjuk Önöket üzletünkben, valamint kérem tekintsék meg honlapunkat a www.ecsy.hu címen!

Üdvözlettel, az Écsy Kft. csapata 

Ezek is érdekelhetnek