Elkészítés: A darált húst kevés olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a thai zöldségkeveréket. Ezeket kb. 3 percig pároljuk. Ezután megszórjuk a wok fűszerkeverékkel és a curryvel, majd felöntjük 1-2 dl vízzel, és készre főzzük.
Időközben elkészítjük a pirított tésztát. A tésztát kevés olajon egy bevonatos edényben alacsony lángon barnára pirítjuk, majd annyi vizet öntünk rá, hogy ellepje, sóval ízesítjük. A pirított tészta főzésénél arra figyeljünk oda, hogy mindig csak annyi vizet adjunk a tésztához, amennyit felvesz a tészta, ne maradjon felesleg. (Úgy készítjük, mint a párolt rizst.)
Tálaláskor a tésztára helyezzük a zöldséges húst.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre