Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Itt a nagy bejelentés a Tescotól - ez sokakat érint!

default user icon
MME
Nagy bejelentéssel rukkolt elő a Tesco: február 15-től, 2 héten át ingyenesen szállítja házhoz a leadott rendeléseket. A Tesco Otthonról szogáltatásának 10. születésnapja alkalmából meghirdetett akció még az utolsó nap, az "Aznapi kiszállítással" opció választásával is elérhető lesz.

A Tesco Otthonról szolgáltatás tavaly ünnepelte 10. születésnapját, ennek alkalmából a Tesco 10 ezer forint feletti kosárérték esetén most két hétig ingyenessé teszi a kiszállítást, alacsonyabb rendelési érték esetén pedig mindössze 750 forintos díjat számol fel. Az akció a 2024. február 15. és 29. között leadott és kiszállított rendelésekre vonatkozik.

 

A Tesco munkatársai a rendelési tételeket összekészítő áruházakból egészen az otthonok ajtajáig viszik az online, hipermarket árakon vásárolt termékeket a kiválasztott, akár egyórás időintervallumban. Ha azonban valaki nem szeretne otthonra rendelni, az Átvételi Pontok egyikére is kérheti az összekészített csomagot, akár a szállítási területen kívül is. Így elég csak odagurulni például munka után, a kollégák pedig segítenek a bepakolásban.

Aki esetleg február utolsó napján kapna észbe, és nem szeretné elszalasztani az ingyenes házhozszállítási lehetőséget, Aznapi Kiszállítással még kihasználhatja az akció nyújtotta előnyöket. Ilyen esetben reggel 9 óráig leadott rendelés esetén legkorábban a 14 órától elérhető szabad idősávokra kérhető a kiszállítás, míg 13 óráig elküldött bevásárlás esetén a legkorábbi szabad idősávok a 18 és 22 óra közöttiek lehetnek.

A Tesco Otthonról szolgáltatás 2013-as indulása óta az áruházlánc több mint 5,5 millió online rendelést teljesített, a legtöbbet a budaörsi, illetve a budapesti Bécsi úti és Megaparkban lévő üzleteiből. A legnépszerűbb rendelési tételek toplistáján szerepel az ásványvíz, a pékáruk, a tej, a banán és az uborka.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek