Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tekerj a SPAR-ba! Prémium bringás kiegészítők akciós áron

default user icon
MME
A SPAR Magyarország legújabb hűségpromóciója sokaknak tetszeni fog. Február 29-től ugyanis olyan magas minőségű kerékpáros termékeket vásárolhatunk meg nagy kedvezménnyel a KTM Bike Industries együttműködésével, melyeket minden bringás közszeretettel használna.

A törzsvásárlók már biztosan megszokták, hogy a SPAR Magyarország minden évben több hűségakciót is indít a fogyasztói trendek és igények figyelembe vétele mellett. Az ilyen akciók során az élelmiszer-üzletlánc mindig a magas minőségre és a nagy kedvezményre fókuszál, így azok szinte biztos, hogy hosszú távon tesznek jó szolgálatot a háztartásokban, vagy hozzájárulnak a szabadidő tartalmas eltöltéséhez. A SPAR idei első hűségpromóciójának középpontjában most a kerékpározás áll, ami már most hatalmas népszerűségnek örvend.

Legyen szó városi közlekedésről vagy csupán csak sportolási céllal való tekerésről, a kerékpárt egyre többen használják rendszeresen a mindennapi életükben. Egyes felmérések szerint a magyar lakosság több mint fele rendelkezik kerékpárral. A bringázás azon túl, hogy egy gazdaságos közlekedési forma, nagyban hozzájárul az egészség megőrzéséhez: segít az állóképesség javításában és a stressz csökkentésében, nem utolsósorban pedig rendkívül környezetbarát.

Na, de mit kell tudnunk pontosan a SPAR legfrissebb akciójáról? A 2024. február 29-én induló és május 15-ig tartó KTM hűségpromócióban a SPAR, INTERSPAR, CITY SPAR, SPAR partner vagy SPAR market áruházakban minden elköltött 1000 forint után kapunk 1 hűségpontot. Ha összegyújtünk 20 hűségpont, akkor jelentős, 33-50 százalékos kedvezménnyel vásárolhatunk a KTM 13 kitűnő minőségű, praktikus kerékpáros termékéből, de akár egy új KTM kerékpárt is beszerezhetünk igen jelentős kedvezménnyel.

A hűségakcióban elérhető női-férfi fejvédő, lámpaszett és kerékpárzár a biztonságos közlekedésedet segítik. A rendkívül tartós mini szerszámkészlet, mini és nagy pumpa, valamint az ápolási csomag hozzájárul ahhoz, hogy a kerékpárod ne hagyjon cserben. A kulacstartó, kétféle színű kulacs, váztáska, valamint a telefonos kerékpártáska pedig az utazásaid praktikus kiegészítői lesznek hosszú távon. Sőt, egy különleges ajánlattal is készültünk a HERVIS-szel együttműködve: összegyűjtött hűségpontjaidat lehetőséged van beváltani KTM kerékpárra a HERVIS áruházakban. Az árkedvezmény a magyarországi HERVIS áruházakban elérhető valamennyi KTM kerékpárra érvényes, 2024.02.29. és 05.18. között, a 20 db KTM hűségpontot tartalmazó gyűjtőfüzet pénztárosnak történő átadásával. 

 

A kedvezményszintek az alábbiak szerint alakulnak:

  • 50.000.- Ft kedvezmény a 299.999.- Ft, vagy az alatti vételárú kerékpárnál;
  • 75.000.- Ft kedvezmény a 300.000.- Ft és 399.999.- Ft közötti vételárú kerékpárnál;
  • 100.000.- Ft kedvezmény a 400.000.- Ft, vagy afeletti vételárú kerékpárnál.

További részletek: https://www.spar.hu/ktm-2024

(X)

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss