Elkészítés: A ruszlit hagyma nélkül kivesszük a levéből, 2 centis darabokra vágjuk, mélyebb tálba tesszük. A tejszínt kemény habbá verjük, óvatosan a majonézhez keverjük, cukorral, sóval, borssal és citromlével ízesítjük. A halhoz adjuk az apró kockára vágott almát, lazán összekeverjük az öntettel, letakarjuk, és tálalásig hidegen hagyjuk. Kisebb tálkát kibélelünk salátalevéllel, belesimítjuk a halsalátát, tetejét citromszeletekkel, karikára vágott keménytojással és petrezselyemzölddel díszítjük. Pirított kenyeret kínálunk mellé, előételként tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre