Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tejszínes-gombás csirkefalatok

3 4.3/5
30 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A csirkemellet kis darabokra vágjuk. Ezután ízletesen megsózzuk és borsozzuk. Egy serpenyőben felforrósitjuk az olajat, majd a húsdarabokat abban átsütjük. Ha a hús átsült, kiszedjük, félreteszük.

Ugyanebbe a zsiradékba rakjuk a darabokra vágott gombát, megpároljuk. (Ha kevés a lé, pár csepp vízzel pótoljuk.) Ezután hozzáadjuk a finomra vágott petrezselyemzöldet, és jól összekeverjük. Most megszórjuk a lisztel, megkeverjük, és röktön hozzáöntjük a tejszínt. Ezt felforraljuk, a végén az átsült csirkedarabokat belerakjuk, összekeverjük. Félrehúzzuk, és 2 percig állni hagyjuk.

Jó étvágyat! :)

Megjegyzés

Én nokedlivel tálalom, nagyon finom! De tésztával, vagy akár rízzsel is fogyasztható. Ha esetleg jobban szeretitek a pulykamellet, azzal is jó. - betti011

Ezek is érdekelhetnek