Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szív alakú dinnyét alkotott szerelmének a vásárhelyi gazda

default user icon
MME
Hazánkban sem számít újszerű dolognak a dinnyék formájával való kísérletezés. Ennek a műfajnak Magyarországon az egyik vitathatatlan szakértője a hódmezővásárhelyi őstermelő, Pap Róbert, aki korábban már Rubik-kocka formájú dinnyét is termesztett. A fiatal gazda idén tovább folytatta kreatív tevékenységét, és egy szív alakú dinnyével lepte meg kedvesét.

Elsőként a Szeged365 számolt be a különleges formájú dinnyék termesztésével foglalkozó hódmezővásárhelyi őstermelőről és egy nem hétköznapi mezőgazdasági romantikáról. Pap Róbert ugyanis idén egy szív alakú dinnyét termesztett kedvesének, aki egyébként szinte minden évben bejárja a sajtót érdekesebbnél érdekesebb dinnyekülönlegességeivel. Földjén termesztett már kocka, dobókocka és Rubik-kocka alakú dinnyéket is, melyekkel pillanatok alatt országos ismertséget vívott ki magának.

A termesztő egyébként nem tervez leállni, újabb elképzelései vannak. Ezekről egyelőre nem beszél, hiszen előre soha nem szokta elmondani, miben mesterkedik. Csak akkor hozza nyilvánosságra az új alkotást, amikor már teljesen elkészült – írja a lap. 

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek