Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szilvás golyó

MME MME
4.3/5
60 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítése: A szilvákat kb. egy órára beáztatjuk a brandybe, majd pürésítjük és összegyúrjuk a marcipánmasszával, majd szitán áttörjük. Porcukorral megszórjuk a tenyerünket, és golyókat formázunk a marcipánmasszából. Minden golyó közepére egy-egy mogyorószemet teszünk. A tortabevonókat külön-külön feldaraboljuk és felolvasztjuk vízfürdőben. A tejcsokoládés bevonóban megmártjuk a golyókat, hagyjuk megszilárdulni, majd az étcsokoládés bevonóval vékony csíkokat rajzolunk rá.

Megjegyzés

Elkészítési idő: kb. 1 óra (puhítás és száradás nélkül)
- MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss