Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sült kacsamell II.

30 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A kacsamell bőrös részét kockásra bevagdosom, de nagyon vigyázok, hogy a húsba ne vágjak bele, majd beborsozom.

Egy öntöttvas serpenyőt (vagy egy olyat, amit később a sütőbe is be tudok tenni) felforrósítok, belehelyezem a húst a bőrös részével lefele - hogy némi zsiradék kisüljön belőle - , ha szép pirosra sült, megfordítom, és a másik oldalát is enyhén pirosra sütöm, majd hozzádobom a szeletekre vágott fokhagymát, lefedem alufóliával, és 200 fokra előmelegített sütőben 10 percet sütöm alsó/felső sütés mellett.

Szeletekre vágva, enyhén megsózva, forrón tálalom. Jó étvágyat!

Ezek is érdekelhetnek