A lisztet és a sót a deszkára szitáljuk. A közepébe nyomunk egy mélyedést, majd a tojásokat egyenként hozzáadva összedolgozzuk az egészet.
Dagasszuk a tésztát 4-5 percig, kis gombócot formázunk belőle, majd folpakba csomagoljuk, és 1 órát pihentetjük. Két részre osztjuk, majd lisztezett felületen vékonyan kinyújtjuk. Nedves konyharuhával lefedjük, és további 30 percig pihentetjük.
A töltelék hozzávalóit összedolgozzuk.
A tésztát áttekerjük a tésztavágógépen. A szélére kis adagokat halmozunk a töltelékből – egymástól 3 cm távolságra, majd a tésztalapot a töltelékre hajtjuk. A töltött tésztalapot a derelyevágóval darabokra vágjuk. A széleket összenyomkodjuk.
A raviolikat 4 perc alatt, forró, sós vízben kifőzzük. Leszűrjük, majd a pestóval és parmezánnal tálaljuk.