Elkészítése: Mossuk meg a zöld spárgát. A fehéret teljesen, a zöldet csak az alsó harmadáig hámozzuk meg. A végeket vágjuk le, majd takarjuk le az összes spárgát egy nedves konyharuhával. A gombát forrázzuk le 0,75 dl vízzel, és kb. 30 percig hagyjuk állni. A hagymát és a fokhagymát tisztítsuk meg, majd a hagymát kis kockákra vágjuk, a fokhagymát pedig összepréseljük. Mindkettőt pirítsuk üvegesre 1 dkg vajon. Csöpögtessük le a gombát, kockázzuk fel, és öntsük a megmaradt vízzel együtt a hagymára. Magasabb lángon főzzük addig, amíg a víz elpárolog, majd hagyjuk kihűlni. Ha kihűlt, keverjük a maradék puha vajhoz a finomra vágott petrezselyemmel együtt. Sóval és borssal ízesítsük. A vörös lencsét bő, forrásban lévő vízben kb. 7 perc alatt főzzük puhára, majd szűrjük le és hagyjuk kihűlni. A koriandermagokat törjük össze mozsárban, a borókabogyókat vágjuk finomra, azután az egészet keverjük el a citromlével, az olajjal és a mustárral. Sóval, borssal és cukorral ízesítsük, majd aprítsuk fel a snidlinget, és keverjük hozzá. Olvasszunk fel 2 dkg vajat, szórjuk bele a lisztet, és pirítsuk aranyszínűre. Öntsünk hozzá 1/4 liter hideg vizet folytonos keverés mellett, majd főzzük fel az egészet. A tojássárgákat keverjük el a citromlé felével, és adjuk a szószhoz. Vegyük le az edényt a tűzről. A maradék vajat vágjuk kisebb darabokra, és szórjuk a szószba, hogy ott felolvadjanak. A szószt sóval, cayenne borssal, Worchester-szósszal, a maradék citromlével és a citromhéjjal ízesítsük. Tartsuk melegen. A sertésszeleteket öblítsük le, és miután lecsepegtettük, nyomkodjuk kicsit szét. Forró olajban, közepes lángon kb. 10 perc alatt mindkét oldalán süssük meg a szeleteket. A fehér spárgát forró, sós vízben 8, a zöld spárgát 4 percig pároljuk, majd öntsük le róla a vizet. A húst sózzuk és borsozzuk. A zsázsát vágjuk le a tövéről, és a lecsipkedett turbolyalevelekkel összekeverve szórjuk vastagon a hússzeletekre. A spárgát és a húst a három különböző mártással tálaljuk.