Elkészítés: A sertésbordákat sózzuk, borsozzuk, és mindkét oldalukat lisztbe mártva pirosra, ropogósra sütjük.
Közben a szalonnát kis kockákra vágjuk, és külön serpenyőben félig megpirítjuk. Hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, megdinszteljük vele, majd hozzáadjuk a kisebb kockákra vágott paradicsomot is. Megsózzuk, borsozzuk, zúzott fokhagymával ízesítjük, azután erős tűzön gyorsan megpirítjuk. Végül hozzáadjuk a megfőtt zöldbabot is. Pirítunk rajta pár percet.
Tálalásnál a ragura helyezzük a megsült bordákat, köretként burgonyát és rizst is adhatunk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre