Elkészítés: A rizst megfőzzük, szűrőbe tesszük, jól lecsepegtetjük. A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk. A paprikákat félbevágjuk, kicsumázzuk és kierezzük, majd csíkokra vágjuk. A paradicsomot leforrázzuk, a héját lehúzzuk, majd kimagozzuk, és a húsát kis kockákra vágjuk. A húst nagyobb darabokra szeljük. A fokhagymát megtisztítjuk.
A csirkemelldarabokat egy serpenyőben, forró olajba rakjuk, 10 percig sütjük, a fokhagymát belenyomjuk, sóval, borssal ízesítjük. A serpenyőből kivesszük, melegen tartjuk.
A vajat a pecsenyelében felolvasztjuk, a hagymát meg a paprikát kis lángon 5 percig sütjük. A rizst és a paradicsomkockákat hozzáadjuk, majd sóval, borssal, pirospaprikával ízesítjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre