Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Schobert Norbi megint ledobta az atomot, most egy 23 éves nőt osztott ki

default user icon
MME
A fitneszguru nem tudta szó nélkül hagyni annak a fiatal nőnek a véleményvideóját, ami egyébként a magyar internetezők zsebében is kinyitotta a bicskát.

Schobert Norbi újabb nyilvános véleménynyilvánításának katalizátora egy Louisianában élő 23 éves nő volt, aki egy TikTok videóban arról panaszkodott magából kikelve, hogy mire a 8 órás műszakjának a végére ér, már semmihez nincs kedve. Suzi Guidroz a felvételen ordítozva részletezte, hogy mennyire unja, hogy a 9-től 17 óráig tartó munkarendje csúnyává és kövérré teszi őt. Magyarország fitneszpápájának sem kellett több, azonnal beleállt a fiatal lányba, majd azért néhány tanáccsal is ellátta a tiktokkert.

@jacuzzionsuzi wherw did the captions go for my #carrant ♬ original sound - suzi

– Elmondásod szerint a nyolc óra munka tesz szomorúvá és csúnyává! Szerintem pedig a gondolkodásod. Amúgy nem vagy csúnya. Nincs igazad. Egyrészt, ha gyorskaját eszel, az a legdrágább. Egy ebéd, egynapi egészséges otthoni étkezés. Dobd el a pizzát, edd meg a húst a hamburgerből és nyugodtan egyél tonhalsalátát. A szendvicsből edd ki a csirkét és a salátát. Nem attól leszel egészséges, mert edzőteremben rohansz a futópadon. Menj bringával és tornázz otthon.

– 8 órát melózol és 16 órát eszel és bámulod a Netflixet? Hazug világot nézel és ettől leszel szomorú. Munka után 8 órád van vásárolni, főzni, olvasni, barátkozni, mozogni, ugrándozni, nevetni, táncolni. Csinosan öltözni, pasizni. Örülj, hogy van munkád! Telik autóra, étteremre, lakásra, telefonra. Én a Te korodban 12 órát melóztam és ezekre nem tellett, mégsem panaszkodtam.

– Ha egy nap arra ébrednél, hogy kapsz teljes fizut, nem kell melóznod, szerintem még több Netflixet néznél, még több gyorskaját ennél, nem hiszem, hogy 2 órát edzenél egy edzőteremben és valószínű másért panaszkodnál. De ha mégis! Pl. naponta edzőteremben élnél és egész nap egészségesen vásárolnál, körmöshöz, meg fodrászhoz járnál, akkor boldog lennél? Ennyi kell csak a boldogsághoz? Nem tudom én akkor sem tudnék örülni. A boldogság belülről jön” – írta Norbi a videóra reagálva, aki nem mellesleg már korábban is felhívta magára a figyelmet as túlsúllyal kapcsolatos véleménynyilvánításával.

– Az embernek van egy célja. Család, lefogyni, elmenni nyaralni, megtanulni egy másik nyelvet, stb. Én inkább megbecsülöm magam, a világot, a helyzetem. Látom azokat, akiknek nehezebb nálam. Hálát adok Istennek, hogy reggel egészségben felébredek, van hol aludnom, van mit ennem, van munkám, van autóm, telefonom és nem a bélmozgásom osztom meg a világgal. Régen a '90-es években valamit le kellett tenni az asztalra, hogy az ember kamera elé üljön és megossza gondolatait a világgal. Be volt világítva, ki volt sminkelve, volt komoly hangosítás, vágás, adásidő. Ma bármikor, bárki, bárhonnan, bármilyen lelki szennyet a világba tud kürtölni és algoritmus dönti el, ki lesz "sztár"..... Sosem lehetsz önfeledten boldog. Ha meghízol, ha lefogysz, ha 8 órát, vagy semmit nem dolgozol. Akkor se! Ez a véleményem – zárta sorait az ország fitneszguruja.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss