A mirelit tésztát kiolvasztjuk, és téglalap alakúra nyújtjuk (28 x 35).
A tésztát a 28 cm oldalán felszeleteljük 2 cm-es csíkokra, majd a szeleteket habroló formára feltekerjük, megkenjük egy felvert tojással és ezután előmelegített sütőben közepesen takarék lángon ropogósra sütjük.
A kisült tésztát kihűtjük.
A krémhez a lisztet a sóval összekeverjük, majd hozzáadjuk fokozatosan a tejet és simára keverjük.
Elkezdjük főzni és amikor már kezd forrni hozzáadjuk a tubus „nyomós” sajtot és 10 dkg reszelt trappista sajtot.
A krémet kihűtjük, majd robotgéppel hozzádolgozzuk a margarint. Így egy krémes, könnyed krémet kapunk, amelyet habzsákba teszünk és megtöltjük vele a rolókat.
A kész rolók két végét a maradék reszelt sajtba nyomjuk, és egy kínálóra helyezzük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre