Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rengeteg pénzt keres az anyuka, aki hivatásos karácsonyfa-díszítőnek állt

default user icon
MME
A 29 éves édesanyának, amióta álmai munkáját végzi, nincsenek anyagi gondjai karácsonykor. Ez nem is csoda, hiszen az általa nyújtott szolgáltatás 15-16 ezer forintnál kezdődik, a kuncsaftok pedig sorban állnak az ajtaja előtt.

Janine Ralph amióta hagyományos karácsonyfa-díszítőnek állt, olyan extra bevételi forrásra tett szert az ünnepekre, hogy nem igazán kell törnie a fejét azon, mennyi pénzt szánjon erre az időszakra.

A 29 éves kétgyermekes anyuka miután a saját bőrén tapasztalta, hogy az utóbbi évek gazdasági válságának hatására gázszámlája megháromszorozódott, a villanyért pedig dupla árat fizet, feladott egy hirdetést a Facebookon, hogy karácsonyfa-díszítést vállal. Ami pedig ezután jött, azt álmában sem gondolta volna. 

Janine egyetlen nap leforgása alatt harmincnál is több megkeresést kapott, a két hete indult szolgáltatására igényt tartók száma pedig azóta is csak növekszik. Most 35 fontot számít fel fánként, ami jelen árfolyamon számolva 15-16 ezer forintnak felel meg, de ügyfelei gondolkodás nélkül kifizetik, hiszen nagyon meg vannak elégedve munkájával. – Mindig is nagyon élvezem a fák díszítését, így jobb dolgom nem is lehetne. Örülök, hogy hallgattam a barátaimra, hiszen ők biztattak arra, hogy belevágjak ebbe az egészbe – mondta.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek