Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ettől a Stranger Things ihlette rémisztő tortától élethűbbet ma már nem találsz

default user icon
MME
Halloween estéjén nem is lehetne aktuálisabb ez a Stranger Things ihlette Max Mayfieldet ábrázoló piszkosul jól sikerült tortakülönlegesség, ami megközelítőleg 20 kilót nyom. Az alkotás annyira realisztikus, hogy még a Madame Tussauds néhány viaszfigurája is lazán elbújhatna mellette.

A Stranger Things című Netflix-sorozatot szinte senkinek nem kell bemutatni, ahogy Max Mayfieldet sem, akinek sorsa a negyedik évad utolsó részében igen durva fordulatot vett. Nem elég, hogy Vecna kegyetlen támadása után a levegőbe emelkedett, eltörtek a végtagjai, de még meg is vakult. Ha nem láttátok a sorozatot, akkor pótoljátok, hiszen már így is kimerítjük a „spoiler veszély” fogalmát. Higgyétek el, megéri időt szánni rá, halloween estére egy kiváló bekuckózós program, ha éppen nem egy horror buliba készültök.

Nos, ez a jelenet ihlette meg Jenny Chambers cukrászt is, aki megközelítőlegesen 60 óra alatt elkészítette Max lebegős jelenetét vérző szemekkel olyan minőségben, hogy azt bármelyik viaszfigura megirigyelné.

Alkotója elmondta, hogy már a torta készítése közben is nagy sikere volt, sokszor házának a sötétítőit is be kellett húznia, mert a járókelők azt hitték, hogy konyhájában egy igazi holttest lóg. A Max Mayfieldet ábrázoló tortára brutális mennyiségű cukormáz került, a mérlegelésnél pedig 20 kilót nyomott.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss

18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves