Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rakott bejgli maradékból

MME MME
40 perc
egyszerű
megfizethető
Allergének
  • Glutén
  • Tej
  • Diófélék

Elkészítés

  1. A rakott bejgli elkészítéséhez a főzés nélküli pudingport kikeverjük a tejjel és belereszeljük a narancs héját. A maradék bejglit felszeleteljük.
  2. Egy tűzálló tál alját kirakjuk a bejgli felével, majd megkenjük a baracklekvár felével, és rászórjuk a darált dió és a felaprított csokoládé felét. Végül rákenjük a narancsos vaníliapuding felét.
  3. Ugyanígy lerakunk még egy réteget, majd a tálat 190 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és 25 perc alatt összesütjük. Tejszínhabot kínálhatunk mellé.


    Nézd meg videón, hogy készül a rakott bejgli maradékból: 



Ezek is érdekelhetnek

Friss