Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ragacsos csirkeszárnyak

> 90 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A marinád hozzávalóit összekevertem, majd a csirkeszárnyakat beleforgattam, és zárt edényben 1 napra hűtőbe tettem.

Másnap a szárnyakat nagyobb sütőtálba sorakoztattam, a megmaradt páclét is rácsorgattam, majd lefóliázva 1 óráig sütöttem. A legvégén a fólia lekerült, és 10 perc alatt a tetejét kicsit rápirítottam.

A szaftot egy serpenyőbe csorgattam, majd 1 evőkanl keményítővel állandó kavargatás mellett besűrítettem. A ragacsos lét újra visszacsorgattam a csirkeszárnyakra, majd összeforgattam őket, hogy minden oldalon felvegye a ragacsos szaftot.

Krumplipüré készült mellé, mert úgy ítéltem meg, ezzel lesz a legfinomabb.

Ezek is érdekelhetnek

Friss