Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rácz-Gyuricza Dóra elárulta a receptet: ez a kis Kamilla kedvenc uzsonnája most!

default user icon
MME
Rácz-Gyuricza Dóri ismét egy főzősvideót posztolt az Instagramra, amin ezúttal kifejezetten a család kicsi kincsének, Kamillának készít ebédet. A menü egy nem túl bonyolult, viszont annál ínycsiklandóbb édesburgonyás palacsinta - egy kis csavarral!

Rácz-Gyurcza Dóri és Rácz Jenő séf kislánya, Kamilla már most nagy ínyencnek tűnik a kedvenc palacsintája alapján, amit az anyukája készített neki a hétvégén: míg más tízhónapos az édes ízekért, például a babacsintáért rajong, addig neki ez az édesburgonyás-brokkolis párnácska a kedvence. A recept pofonegyszerű, amit Dóri meg is osztott az Insta-oldalán.

„Olyan szeretettel tölt el, amikor jóízűen eszi a kisbabám amit készítek neki. Mondjuk már nem is annyira kisbaba! A hétvégi sláger a brokkolis-édesburgonyás párna" - írja Dóra, és rögtön ezután következik is a recept, amelyben pontos mennyiségek nem szerepelnek ugyan, de annyira egyszerű, hogy talán nincs is rá szükség.

 

„Pontos mennyiségeket nem tudok írni, de: héjában sült édesburgonyát, párolt brokkolit, 2 tojást és egy kevés sótlan fokhagymaport a kutterben simára kevertem, majd olívaolajon lassan megsütöttem mindkét oldalát a párnácskáknak" - fejezi be a posztot Rácz-Gyuricza Dóri, akinek a túró-áfonyás sütijét is érdemes kipróbálni, ahogyan jó szívvel ajánljuk a vaníliakrémes kocka receptjét is.

Ezek is érdekelhetnek

Friss