Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Egykori szupermodell kínálja a rétest a Hungaroringen

default user icon
MME
Évek óta hagyomány, hogy a Formula-1-es Magyar Nagydíjon helyi finomságokat is megkóstolhatnak a csapatok munkatársai és a VIP vendégek. Idén különböző rétesekből válogathattak, a pult mögött pedig nem is akárki állt.

Hétvégén rendezik a 38. Magyar Nagydíjat. A Hungaroring vezetői mindent megtesznek annak érdekében, hogy emlékezetessé varázsolják a szurkolók és a csapatok számára is a hétvégét. Évek óta hagyomány már, hogy a szervezők a csapatok, a média és a VIP vendégek számára a paddockban hungarikummal készülnek. Két éve lángost, tavaly kürtőskalácsot kóstolhattak a Forma-1-es mezőny tagjai, idén pedig rétest. A rétest pedig nem más, mint a '80-as '90-es évek szupermodellje, Rábaközi Andrea és fiai, Dala Döme és Samu kínálják a vendégeknek.

Hagyományos ízekkel készültek

- Megtisztelő a felkérés, hogy idén ránk és a rétesünkre esett a választás. Mennyiségre nagyon sok rétest hoztunk, szombaton például 1200 darabot. Bár sok rétesünk van, az volt a kérés, hogy a tradíconális ízekkel készüljünk, így almásat, túróst, és meggyest lehet kóstolni - mesélte Dala Döme, aki elmondta, hogy a rétes tésztája kézzel gyártott. Igazi, békebeli, húzogatós, vékony tésztás rétesük van. A töltelékarány pedig nagyon magas, a vásárlói visszajelzés alapján ezért kedvelik nagyon a rétesüket.

Rábaközi Andrea egy éve segít a fiai vállalkozásában. Ha kell a Római-parton, vagy a Nemzeti Vágtán is beugrik és mosolyogva szolgálja ki a vevőket.

- Egy szülő ahol tud, segít a gyerekeinek - mondta az egykori  modell. - Én most a fiaim vállalkozásában vagyok oszlopos tag. Nagy örömmel jöttem velük a Hungaroringre is. Sejtettem, hogy megismernek majd, de azért nem voltam felkészülve arra, hogy ennyien. Odajönnek hozzám az emberek és félve mondják, hogy hasonlítok valakire. Örülnek nekem és ez nagyon jól esik.

Dala Döme egyébként Daniel Ricciardónak, az Alpha Tauri pilótájának szurkolt, Andrea nagy kedvence pedig az 1994-ben versenybalesetben elhunyt Ayrton Senna volt. 

UTÁNAJÁRTUNK - ENNYIT KELL FIZETNED A HUNGARORINGEN, HA JÓL AKARSZ LAKNI >>> 

MAX VERSTAPPEN: HA ITT JÁROK, A GULYÁS SOSEM MARADHAT KI >>> 

NEMCSAK DOBOGÓS HELYET, EGY LÁNGOST IS SZERETNE LECRELC >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss