Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pikáns-fűszeres csirkecomb

MME MME
4.5/5
45 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

Előkészítése: a megtisztított vöröshagymát finomra metélem. A paradicsompaprikát vékony szeletekre vágom. A csirkecombot besózom. A befőtt felét félreteszem, a levéből 1 dl-t kimérek.

Elkészítése: a forró olajon sárgára fonnyasztom a hagymát. Ráteszem mindegyik csirkecombot, és mindkét oldalán jól lepirítom. A húst ezután a serpenyőből kivéve melegen tartom. A visszamaradt szaftra ráteszem a paradicsompaprikát meg a sárgabarack felét, megszórom a fűszerekkel és fedő alatt addig párolom, míg a gyümölcs pépessé nem válik. Ezután hozzáöntöm a sárgabarack 1 dl levét, és jól összeforralom. Végül visszateszem a csirkecombot, és fedő alatt puhára párolom. Párolt rizzsel tálalom.

Ezek is érdekelhetnek