Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pikáns bacon-ös burgonya

MME MME
5/5
bonyolult
átlagos

Elkészítés

Elkészítése: A nyers burgonyat 3 mm-es karikákra szeled. Két-két karika köze felváltva teszel hagymakarikát és vajkockát. Megszórod a fűszerekkel, olívaolajjal meglocsolod, és betekered alufóliával. Beteszed az előmelegített sütőbe, ahol 35-40 percig sütöd. Ha megpuhult a gőztől a krumpli, kiszeded az alufóliából, úgy, hogy ne törjön össze. Ráhelyezed a salátalevélre, meglocsolod tejföllel és rászórod a már kisült baconszalonnát!

Megjegyzés

Ezt eszi Amerikában a felső tízezer (homárral). Nagyon más és mégis mennyei íze van. Előételként, főételként egyaránt lehet fogyasztani. Homárral is megkóstolnánk! :) - MME

Ezek is érdekelhetnek