Elkészítés: A diós krémhez a tejben a cukrot elkeverjük, majd felforraljuk. Belekeverjük a többi hozzávalót, és 4 db ostyalapon elosztjuk a krémet, rákenjük és elsimítjuk. A meleg krémtől az ostyalap megpuhul, így könnyen tekerhető lesz.
A kókuszos krémhez a margarint a porcukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük, és hozzáadjuk a kókuszreszeléket is. Ezt a krémet rákenjük a diós-kekszes krémre, és feltekerjük.
Hűtőbe tesszük pár órára dermedni, és utána szeletelhető. Csokimázzal bevontam, de elhagyható. Elég lecsurgatni csokival is.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre